De Drie Dimensies van succes

Mijn nieuwe boek ‘De Drie Dimensies van succes’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via HRxpress en daar is het onder andere ook te koop.

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
In mijn werk als adviseur kom ik het vaak tegen. De ervaringen lopen van geval tot geval uiteen, maar in de kern zijn de verhalen hetzelfde: het aansturen van medewerkers en het geldende HR-beleid worden geplaagd door complexiteit en tegenstrijdigheden. Althans, zo voelt dat voor
de betrokkenen. Dat is jammer, want door aanpassingen van de manier van werken kunnen geweldige resultaten worden geboekt. Het vergt een andere kijk op mensen en HR, maar deze biedt wél perspectief op een toekomst met ongekende kansen, voor álle partijen.

De indruk kan ontstaan alsof een grootschalige, interne revolutie moet worden doorgevoerd. Zo is het niet. Integendeel. Met een eenvoudig model, dat elementen bevat van de theorieën van Gregory Bateson, Bruce Tuckman, Daniel Bernouilli en Aristoteles wil ik managers een inzicht bieden, zodat keuzes gemakkelijker worden en resultaten sneller worden behaald.

Dit boekje gaat je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Deze uitgave is echt iets voor jou als leidinggevende die het beste uit je mensen wilt halen.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://www.hrxpress.nl/books/51593 voor € 12.50 (excl verzendkosten).

Wil je ‘m als ebook (voor EUR 4,75), dan klik je op http://www.hrxpress.nl/books/58275